0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Ronaldo kommer tilbake til Real Madrid
30 Jul

Ronaldo kommer tilbake til Real Madrid

Marca Legend Awards arrangeres av Spania for å belønne idrettsutøvere som har gitt enestående bidrag i idrett. Vinneren av denne makronen er Ronaldo. Ronaldo, som nå har på seg andre klubb billige fotballdrakter. Folk fra alle samfunnslag spekulerte i at Ronaldo ikke ville delta på prisutdelingen. Imidlertid deltok Ronaldo i arrangementet sammen med kjæresten, Georgina.

Det er også en så interessant del av prisutdelingen, med fem små fans som har på seg forskjellige trøyer slitt av Ronaldo. Blant dem, en liten fan som hadde på seg en Ronaldo-Real Madrid drakt, sa til Ronaldo, han sa at siden Ronaldo forlot Real Madrid, var han veldig opprørt. Etter å ha hørt disse ordene, svarte ikke Ronaldo raskt. Han klappet først med den lille viften for å berolige det triste barnet. Så tok han opp mikrofonen og sa tre ord "Det er jeg også". Til slutt rørte han den lille viften. Hodet er veldig kjærlig.

Ronaldos rekord for Real Madrid er fremdeles hellig i fansenes hjerter, Real Madrid-fansen vil også huske Ronaldo for lagets strålende historie.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2020 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.