0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrid offensiv dråpe på 30%
31 Oct

Real Madrid offensiv dråpe på 30%

Juventus scoret en indirekte assistanse i Champions League ved Ronaldo's cross, beseiret Manchester United 1-0, og etter retur til ligaen scoret Ronaldo to ganger for å gjøre en reversering. Og deres gamle klubb er på grunn av mangelen på ham, men angrepskraften reduseres med 30%. La mange fans i billige fotballdrakter lide dypt.

Real Madrid i Champions League endelig stoppet tre-spill tapende strek, kom tilbake til ligaen og ble slått av Barcelona uten Messi: 1 til 5! En slik stor poengsum er også uvanlig. Deres prestasjoner viste nok en gang at uten at Ronaldo kanskje ikke kunne score så mange mål, men uten Ronaldo kunne de ikke engang gå inn i ballen! Ronaldo har lang rekkevidde skuddene har muligheten til å skape poengmuligheter ut av ingenting, men mangler ekstremt i andre Real Madrid-spillere. Fans i Billige Real Madrid drakt venter på Real Madrid sin tur. Og nå Real Madrid, det er ingen langskudd som Ronaldo, den offensive fyrkraften faller naturlig.

Real Madrids nåværende rekord viser også at Ronaldo er uerstattelig. De må finne et talent som Ronaldo for å opprettholde sin tidligere styrke.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.