0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrid har valgt neste hjem for Bale
06 Aug

Real Madrid har valgt neste hjem for Bale

Bales nåværende status i Real Madrid er allerede veldig slank. Da Real Madrid renset Bale, har det blitt oppmerksomhetsfokuset. Bale er også veldig vanskelig å ha i Real Madrid-billige fotballdrakter. Bale er nå på det punktet der alle skriker til Real Madrid. Enten det er å trene Zinedine eller Real Madrid-fans, de vil at Bale forlater Real Madrid.

Real Madrid tilbød Bale en pris på 80 millioner. På grunn av Baldes oppmøte og høye lønn kunne han ikke lykkes med å unnslippe de to store hindringene. Tidligere ble Bayern München utsatt for å leie Bale, fordi Adidas er Real Madrid drakt sponsor for Real Madrid og Bayern München, og Bale er også en signeringsspiller for Adi. Adidas vurderer at Bale har en viss kommersiell verdi og kan overbevise Bayern München om å leie Bale i fremtiden. .

Bale regnet også som en skikkelig seier for Real Madrid, og sa nei, ikke, det er litt for mye! Imidlertid kan enhver industri ikke unnslippe overlevelsen av de dyktigste, og de underordnede vil bli eliminert. Dette er et grusomt faktum.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2020 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.