0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Paris Saint-Germain forsvarer er blokkert igjen
16 Apr

Paris Saint-Germain forsvarer er blokkert igjen

Paris Saint-Germain mistet 1-5 til Lille Olympique, som var første gang de scoret mer enn 5 mål etter å ha mistet til Barcelona. Det ser ut til at billige fotballdrakter på dem ikke gir dem motivasjon. Dette er synd. Planen om å forsvare Paris Saint-Germain League før tiden ble utsatt igjen. Dette skuffer også fansen.

Paris Saint-Germain savnet en mulighet til å vinne på forhånd da det ikke klarte å slå Strasbourg i siste runde. Denne gangen i kampen mot Lille Olympique. Faktisk, så lenge du kan garantere at du ikke kan forsvare spillet, kan du forsvare det på forhånd. Tilsynelatende ga Paris Saint-Germain-spillerne ikke fansen en forsikring, i dagens runde av kampen 1: 5 nederlag til den andre rangerte Lille Olympique. Dette resultatet er også synd for de som har en Paris Saint-Germain drakt. Mbappé snakker om den store Paris Saint Germain fiasco: spiller som en nybegynner, du må bytte! Dette prestasjonsnivået er ikke Paris Saint-Germain uten sidestykke i fransk.

Paris Saint-Germain har forsvaret Ligue 1-mesterskapet i seks år på rad. Det er også 17 poeng vekk fra andreplassen Lille Olympique. Jeg tror dette Paris Saint-Germain kan fortsatt forsvare sin suksess.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.