0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Neymar har en drøm for Barcelona
13 Mar

Neymar har en drøm for Barcelona

Etter at Neymar ble med i Barcelona oppnådde laget stor suksess, vunnet mange fans med billige fotballdrakter å følge ham, og hjalp klubben med å vinne en Champions League, og MSN-streiklinjen med Messi og Suarez er den mest populære i Europa. Sorgfull.

I 2017 flyttet han fra Barcelona til Paris Saint-Germain, noe som gjorde fansen svært skuffet. Men brasilianske superstjerner gjemmer aldri kjærligheten til den gamle klubben. Neymar sa: "Alle vet at drømmen min er å jobbe for Barcelona, det er drømmen jeg har hatt siden jeg var barn, og jeg har oppnådd det, så jeg føler at jeg ikke har angrer." Jeg ble spurt om overføringen min med Real Madrid. Når ryktet sa, sa Neymar: "Jeg sa nettopp at Real Madrid er en veldig stor gigant, og enhver sterk spiller ønsker å ha på seg Paris Saint-Germain drakt."

Neymar sa at hun var veldig glad og glad i Paris Saint-Germain, men ingen vet hva som vil skje i fremtiden. Dette betyr at Neymar kan bli med Real Madrid. Dette er også noe som er verdt å se frem til.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.