0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Messi vender ikke tilbake til landslaget på kort sikt
29 Oct

Messi vender ikke tilbake til landslaget på kort sikt


Det faktum at Messi ledet det argentinske laget i VM var utilfredsstillende og ble utspurt av mange mennesker. Dette førte også til at Messi skulle trekke seg direkte fra landslaget. Nylig, mange rykter om at Messi er klar til å komme tilbake til Argentina, er den faktiske situasjonen at Messi fortsatt er fast, det vil si ikke å gjenta den argentinske billige fotballdrakter på kort sikt.


Adidas og den argentinske fotballforeningen overtaler Messi til å delta i Argentinas kamp mot Mexico i november i år. Den argentinske laget vil delta i to vennlige kamper som hostes av Adidas. Ideen om Adidas og den argentinske fotballforbundet er å overbevise Messi å sette på landslaget Argentina landslagsdrakt igjen, men Messi godtar ikke råd. Ingen kan overtale Messi, han vil ikke endre sin beslutning. Etter VM i Russland deltok Messi ikke i opplæringen av landslaget. Før utgangen av 2018 hadde han ikke tenkt å gå tilbake til landslaget.


For Argentina er Messi en viktig kjernefigur i landslaget. Når Messi returnerer, er det fortsatt et spørsmålstegn. Derfor gleder både fansen og den argentinske fotballforeningen frem til Messi tilbake.Comments
Write Comment
Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.