0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Mbappe anser seg selv som ikke sjefen for Paris Saint-Germain
07 Dec

Mbappe anser seg selv som ikke sjefen for Paris Saint-Germain

Mbappes kontrakt med Paris Saint-Germain er i ferd med å gå ut, men han har ennå ikke gitt slipp på å signere med Paris Saint-Germain. Real Madrid har alltid sett på ham som signeringsmål nummer én. Det er heller ikke dette fansen ønsker å se. De håper at Mbappe kan fortsette å bruke Paris Saint-Germain- billige fotballdrakter og bli idolet han har jaktet på.

Kontrakten mellom Mbappe og Paris Saint-Germain er i ferd med å gå ut denne sesongen. Lederne i Paris Saint-Germain avviste også Real Madrids tilbud to ganger. Paris Saint-Germain har vært motvillige til å løslate folk. Mbappe er kjernen i teamet og sentrum for hele strategien. System, naturlig nok er han ikke villig til å la ham gå. Fansen vil heller ikke at han skal ta av seg Paris Saint-Germain drakt. Mbappe uttalte selv at han ikke utelukket muligheten for å bli i Paris Saint-Germain. På spørsmål om du er sjefen for laget, når du er lagkamerater med Neymar og Messi, er det en frekk handling å si at du er sjefen.

Hvis Mbappe kan fortsette å bli i Paris Saint-Germain, vil dette glede mange fans og håper at Paris Saint-Germain kan fornye kontrakten med Mbappe så fort som mulig.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2022 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.