0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester Uniteds andre drakter blir klaget av fans
22 Sep

Manchester Uniteds andre drakter blir klaget av fans

Vi vet at Manchester Uniteds andre borte billige fotballdrakter er kunngjort. Hvordan er Manchester Uniteds drakter designet i samarbeid med Adidas? Zebrastripen inspirert av denne drakter kommer fra stripene på marmorgulvet og sikkerhetsskodder på Old Trafford. Det er også for å feire 110-årsjubileet for at Old Trafford ble hjemmet til de røde djevlene.

Selv om denne draktern skal feire historien til Manchester United, og har klassiske farger. Selv om det tok to år for Adidas designere å designe denne drakter, fikk denne draktern også to forskjellige evalueringer. Fans har klaget over at denne Manchester United drakt er for stygg. Noen nettbrukere ga ut bilder av en gruppe kriminelle iført fengselsuniformer, med teksten: "Manchester United neste sesong." Dette betyr at Manchester United-drakter ligner for mye på en fengselsuniform.

Stilen til draktern vil bli evaluert av fansen etter at den er kunngjort, og Manchester United-skjorten er virkelig uakseptabel for fansen. Ser frem til forandring.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.