0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester United frisker opp bunnlinjen igjen
24 Dec

Manchester United frisker opp bunnlinjen igjen

Hvis noen medier tidligere trodde at Manchester United var et lag som ranet de rike og hjalp de fattige på banen, er det kanskje mange fans som ikke er enige. Men for bare to dager siden oppdaterte Manchester United nok en gang den kognitive bunnlinjen til fansen. Manchester United tapte mot Watford FC 0-2 borte. Er herligheten til Red Devils-billige fotballdrakter over?

Manchester United vant på rad sterke lag Tottenham Hotspur og Manchester City uten å være bullish, men i det favoriserte spillet tapte Manchester United alltid for lag svakere enn seg selv. Manchester Uniteds operasjon er alltid uforståelig for alle kretser. Watford FC er det dårligst presterende laget i Premier League denne sesongen, og Manchester United har spilt mot underdogs i denne runden. Fans av Red Devils-Manchester United drakt gleder seg til å ta bort 3 poeng i dette spillet. Det som aldri skjedde var at Manchester United nok en gang ranet de rike og hjalp de fattige.

Manchester United skuffet fansen nok en gang. I møte med bunnlaget spilte ikke Manchester United sin største fordel. Manchester Uniteds forfriskning er fansens kognitive bunnlinje.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2020 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.