0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester City løper Liverpool med 8 poeng
08 Oct

Manchester City løper Liverpool med 8 poeng

Premier League er veldig knallhardt hvert år, og Premier League har allerede nådd åttende runde. Det har vært mange fans som deltok i spillet i billige fotballdrakter. Den forsvarende mester Manchester City har falt bak lederen med 8 poeng denne sesongen. Situasjonen i mesterskapet er ekstremt alvorlig. Jeg vet ikke om Manchester City fortsetter de fantastiske gjerningene forrige sesong og omskriver historien igjen.

Manchester City har alltid vært et sterkt lag i Premier League. Sammenlignet med andre lag har Manchester City en ledende fordel for total styrke. Imidlertid i møte med ulvene, siden det er en opprørt. Dette gjør også fansen veldig forundret. De er alle bekymret for at de ikke kan fortsette æren til Manchester City drakt sine. Manchester City har falt bak Liverpool med 8 poeng på topplisten. Situasjonen i Manchester Citys nåværende tittel er ekstremt alvorlig, noe som gjør det umulig å begynne å svette for Manchester Citys sesongmuligheter.

Manchester City brøt den største opprøret i Premier League denne sesongen, og håpet om Manchester Citys tittel blir mer og mer frodig. Jeg håper de kommer til å være jevn fremover.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2020 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.