0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester City-fans sang Liverpool sanger
02 Nov

Manchester City-fans sang Liverpool sanger

I Manchester Citys kamp med Tottenham Hotspur begynte Manchester City-fans med billige fotballdrakter å synge Liverpool og satirisere Liverpool med sang. Men Liverpool-fans mener at dette er et kompliment til dem. Til dette formål er Liverpool-fans veldig glade for dette.

Manchester City-fansen sang "Allez, allez allez", som var Liverpools sang i Champions League i fjor, men Manchester City-fansen endret tekstene. Med sarkasmen er tekstene: "Gå helt til Kiev, men i siste instans mislyktes, ropte de på stativene og ble smurt i gata. Ramos skadde Salah, de var ofrene, Sterling fikk dobbeltkronen, og Liverpool folk vant alt. "

Imidlertid er Liverpool-fansen ikke sint, men tror at fans som har på seg Manchester City drakt, lover dem. Noen fans sa at "Manchester City-fans sang" Allez, allez allez "i begynnelsen av kampen, noe som viser at vi har forårsaket dem panikk." Det er også noen Liverpool-fans som sier at Manchester City-fans er galne om Liverpool og til og med synge alle er relatert til oss.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.