0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Malcom er ikke i kjerneteamet i Barcelona
23 Jan

Malcom er ikke i kjerneteamet i Barcelona

Barcelona brukte bare en dag i overføringen i fjor sommer, tilbringer 41 millioner euro for å få Malcom på seg en rød og blå billige fotballdrakter. Malcom spilte for Inter i Champions League i Barcelona,og vant Champions League-ballen, forlot tårer. Men fikk ikke mer gjenbruk. Det var fortsatt ingen opptreden i de to ukene etter skaden i ligaen.

Selv om AS Roma var veldig misfornøyd med dette, var det ikke ferdig. Malcom, som trodde at han kunne nå sine drømmer ved å bli med i Barcelona, har mistet drømmen sin i løpet av siste halvdel av sesongen. Har blitt den forlatte sønn av Barcelona. Dette gjør også tusenvis av fans med FC Barcelona drakt svært troverdige. Valverde har fortalt Malcom at han kan forlate laget i januar. Dette betyr at Malcom ikke er i Valverdes taktiske plan, og hans sjanser til å spille i andre halvdel er fortsatt ikke for mange.

Barcelona signerte Malcom sist sommer med AS Roma, men brasilianeren viste seg ikke på Camp Nou. I den siste halvdelen av sesongen hadde treneren Valverde håpet å sende ham bort. Dette er en veldig dårlig ting for ham.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.