0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Liverpool Champions League-laget har det travelt
30 Nov

Liverpool Champions League-laget har det travelt

På Prince Park hadde Liverpool ikke en "ulykke", fortsatte den dårlige Champions League-bortrekordet, 1-2 tapte til Paris Saint-Germain, vinner 3 tap og 6 poeng, falt til tredje plass i gruppen, kvalifiserende situasjon var i fare. Tusenvis av fans har nå på seg billige fotballdrakter for å støtte ham.

I Champions League-gruppen C Liverpool, den fjerde runden av gjestegruppens svakeste motstander Crvena zvezda, nå gjest Paris Saint-Germain, Liverpool igjen med en poengsum på 1-2, Liverpool siste runde, vil møte Napoli på Anfield Stadium, med en 0-1 nederlag i første etappe og 3 poeng bak, Liverpool ønsket å kvalifisere og må vinne. Det er den siste runden i gruppestadiet. Napoli må bli beseiret på Anfield, og det er vilkår å vinne. En liten seier må holdes null, eller to mål i Serie A-hjemmespillet. Fans vil være klar til å se Liverpool drakt.

Ingen lag i Champions League C har avansert på forhånd, Napoli, Paris Saint-Germain og Liverpool har håp om å kvalifisere. Denne gruppekampen i Champions League vil definitivt tiltrekke mange fans å se på.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.