0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Kan Chelsea kunne gå tilbake?
24 Dec

Kan Chelsea kunne gå tilbake?

Chelsea er ubehandlet rekord i Premier League sine 12 første runder, og kan sammenlignes med Manchester City og Liverpool. Disse tre sterke lagene har blitt diskutert i alle turløyper i Premier League-mesterene. Men Chelseas siste runder kan sies å være litt av en Chelsea downswing, 12 runder ubeseiret og 6 runder og 3 tap. Allerede i topp 4 av Premier League. Chelsea-spillere trenger fans til å gi dem mer oppmuntring, kjøp billige fotballdrakter, for å vise din støtte til dem.

Sarri trente Chelseas første 12 league-kamper, Chelsea opprettholdt en uopptatt rekord, men i de siste seks ligaene vant Chelsea bare 3 seire, og etter tre nederlag, før de kunne konkurrere i mesterskapsgruppen, må de bekymre seg om de fire beste, og Arsenal har falt under Chelsea på grunn av samme målforskjell. Alle fans med Chelsea drakt har høye forventninger til dem.

Sarri, som aldri har opplevd juleplanen, er velkommen til sin første test etter å ha coachet Premier League. Kan han provosere en tung byrde og lede Chelsea tilbake til toppen?

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.