0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Inter slo AC Milan 4-2 hjemme
11 Feb

Inter slo AC Milan 4-2 hjemme

Serie A iscenesatte en Milan Derby-kamp, Inter mot AC Milan. I den ugunstige situasjonen i første omgang scoret Inter 4 mål på rad i andre omgang, og vendte til slutt stillingen 4-2. Spillere i billige fotballdrakter heier alle på dette. På grunn av denne seieren overtok Inter Juventus med en målforskjellsfordel og nådde topplassering i Serie A.

Inter har gjort det bra denne sesongen og AC Milan har ikke gjort det bra denne sesongen. De to lagene er veldig forskjellige i styrke denne sesongen. I første omgang var Inter ytelsen imidlertid litt uventet, og ble deretter fortløpt av AC Milan. Fans med Inter drakt er bekymret for det. I andre omgang var det enkelt å spille side om side. Inter begynte å våkne og vant 4 mål på rad. Inter låste til slutt stillingen på 4-2. Den siste seieren ble vunnet.

I den ugunstige situasjonen med 0-2 bak i første omgang fullførte Inter en Jedi-kontring og iscenesatte til slutt en tilbakeføring av fire baller hjemme. Inter fullførte en sjokkerende reversering foran hjemmefansen.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2020 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.