0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Fare har tillit til kampen for fire
30 Apr

Fare har tillit til kampen for fire

I den første sesongen har Chelsea alltid vært den første til å opprettholde muligheten for Premier League-tittelen. Tusenvis av fans har egne billige fotballdrakter. Det har imidlertid ikke vært noen fordel i ryggen, og det har falt ut av topp fire i Premier League. Sarri's coaching-evne har blitt utspurt av fans. I dag har Premier League bare de to siste runder, Chelsea kjemper for fire kortposisjoner. Men stjernen deres, Hazard, er fortsatt trygg på at laget konkurrerer om fire.

Chelseas største Hazard sa også i et intervju at laget vil definitivt få Champions League-billetten til neste sesong. Hazard sa: "Chelsea må spille Champions League hvert år, noe som er en av de største klubber i verden. Mange fans vil ha en Chelsea drakt å sitte på Champions League for å se spillet. For meg vil jeg også spille Champions League. Vi ønsker også å spille Champions League. Vil få Champions League-kvalifikasjonen. Nå har vi to kamper, vi vil prøve å komme inn i topp fire. "

Selvfølgelig håper fansen at Chelsea får billetter til Champions League. Her ser vi frem til at Chelsea drøm går i oppfyllelse.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2020 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.