0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Er kongen av La Liga feilslått?
28 Dec

Er kongen av La Liga feilslått?

Messi er kongen av La Liga. Da han var i Barcelona, ​​skapte han utallige utmerkelser, og han har selv utallige utmerkelser. Årets Messi vant nok en gang Golden Globe-prisen, som allerede er Messis syvende Golden Globe-pris. Verdien av Ballon d'Or er at han har samlet ulike data opprettet uansett, så Messi i billige fotballdrakter er fortsatt den store spilleren.

Messi kom til Paris Saint-Germain denne sesongen, men vi så at Messi ikke presterte like bra som La Liga etter at han kom til. I Ligue 1 scoret han kun 1 mål denne sesongen, noe som også gjør at fansen må tvile på Messi. Virkelig styrke. Hvorfor scoret Messi bare ett mål denne sesongen? Kanskje Messi, som nettopp har tatt på seg Paris Saint-Germain drakt, ennå ikke har integrert i dette systemet, og har egentlig ikke fått tillit fra alle spillere innad i laget. Spillerne ser alle på Mbappe som lagets første bror, og hver pasning er første gang, pass til Mbappe, la Mbappe telle målene.

Hovedpoenget er at Messi nå er på slutten av karrieren. Paris Saint-Germain implementerer nå et taktisk system rundt unge spillere. Dette er grunnen til at Messi har scoret færre mål denne sesongen.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2022 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.