0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Den nye sesongen av Ligue 1 starter 22. august
26 May

Den nye sesongen av Ligue 1 starter 22. august

Selv om andre ligaer har planlagt en omkamp denne sesongen, har ingen av ligaene planlagt planene sine. Dette gjør også at fansen som har billige fotballdrakter vil se på spillet. Men Ligue 1 er forskjellig fra andre lag. Under spredningen av epidemien har de allerede avsluttet denne sesongen 10 runder på forhånd. De låste direkte mesterskapet i henhold til rangeringen.

Selv om Ligue 1 har satt starttidspunktet for neste sesong, som er 22. august i år, kan det hende at Champions League ikke blir spilt før i august. Dette betyr at den nye sesongen av Ligue 1-spillet og Champions League har en konflikt i timeplanen. Paris Saint-Germain må ikke bare konkurrere i ligaen for den nye sesongen, men må også spille Champions League denne sesongen. Dette er ikke gode nyheter for spillerne. Selv om de kjemper for æren av Ligue 1 Fotballdrakter sine, vil den stramme planen få spillerne til å føle seg trette.

Bestemmelsen av starttidspunktet for den nye sesongen har også gitt fansen en ro i sinnet, noe som også er gode nyheter og gleder seg.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2020 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.