0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
26 Oct

Borussia Dortmund vs Atletico Madrid

I Champions League En gruppe matchup spilte Borussia Dortmund hjemme mot Atlético Madrid. Borussia Dortmund har nylig vært i utmerket form og har tatt ledelsen i Bundesliga. Atlético Madrid har også blitt et sterkt lag kjent for sitt forsvar. De to betalende lagene møttes. Det er også mange fans som har billige fotballdrakter ser frem til det.

I siste runde med vinner mot Stuttgart tok det bare 25 minutter å få en tre-måls lead. Borussia Dortmund innledet en solid seier i bortspillet. De åtte ligaene ble ubeseiret i den nye sesongen, og de to første rundene i Champions League ble vunnet. Den generelle situasjonen er ganske sterk. Atlético Madrid har to ganger nådd Champions League-finalen, men vant også Europa Cup i fjor, er Europas harde ben. Borussia Dortmund har en sterkere offensiv evne, mens Atlético Madrid forsvar er tøff og stabil. Fans bruker Borussia Dortmund drakt i Champions League.

Når det gjelder teknisk og taktisk spill, har begge lag svært høye krav. Forskjellen er at Borussia Dortmund er mer ivrig etter å endre rytmen til posisjonsangrepet, og Atlético Madrid er godt i motangrepshastighet, hver med sine egne styrker.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.