0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Bayern München ønsker å leie et år med balle
18 Jun

Bayern München ønsker å leie et år med balle

Ikke kunne logge stjernen tilregnelig, men dette gjorde ikke stoppe Bayern München ønsker å forsterke fotspor, er dette tiden for å se ballen i Real Madrid uvillig, ønsker å leie veien til ballen. Hvorvidt Bale fortsetter å bære real Madrid billige fotballdrakter, vil de støtte ham fortsette.

Bayern München trener Kovač mener at Bale er den beste supplement til teamet i dag. Bayern München er villig til å matche bale lønn og håper å leie bae for en sesong. Bale har ikke spilt igjen siden april, og han har ikke engang sagt farvel til fansen i lagets siste hjemmekamp. Fansen hadde ikke flere sjanser til å se ballen iført en FC Bayern München drakt som vises på banen. Gitt at han har ingen plass i real Madrid, dette er definitivt en mulighet for balle.

Ballen status er synkende, og det har gitt gode resultater på banen. Nå ballen er en marginal mann for laget. Dette er utvilsomt et slag for den en gang strålende. Jeg håper også at han vil være i stand til å omgruppere i fremtiden. Gjen herlighet.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2019 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.