0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Barcelona leder La Liga med to poeng
25 Feb

Barcelona leder La Liga med to poeng

La Liga-frontløperne veksler på tur. Etter å ha beseiret motstanderen med en stor poengsum i forrige runde, ledet Barcelona toppen av La Liga-stillingen med en to-punkts fordel. Real Madrid tapte fem poeng på grunn av ett tap og ett uavgjort, og ga vei til topplasseringen, for tiden med 53 poeng, som midlertidig rangerte nummer to i La Liga. Her forbereder vi billige fotballdrakter.

Real Madrids tilstand er "et rot". Fare er i en dårlig situasjon på grunn av skader. Real Madrids generelle tilstand er veldig dårlig. I den siste runden av seriekampen ble den 13. i ligaen beseiret av Trevante 1-0. Og etter flere runder med ballmangel, er den forsvarende mester Barcelona avhengig av Messi "Big Four", 5-0 Lectra Sociedad Deportiva Eibar. Derfor er Messi 10-FC Barcelona drakt så populær. Fordi Messi er virkelig utmerket.

Messi brøt "ballmangelen" med de "store fire", og gjorde også Barcelona tilbake til toppen av La Liga-listen. Det gjenstår å se om vår forsvarsmester vil vende tilbake til tronen.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.