0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Sterling setter seieren på 75 sekunder
23 Feb

Sterling setter seieren på 75 sekunder

I den 25. runden i Premier League 2020/21 ble det avholdt en fokusert kamp mellom Premier League-gigantene Manchester City og Arsenal. Etter Sterlings lynmål scoret han det eneste målet i kampen. Vant ros av tusenvis av fans i billige fotballdrakter. Manchester Citys 1-0-seier over Arsenal i en bortekamp la til Manchester Citys seiersrekke i alle Premier League-kamper.

Manchester City har fortsatt en viss ulikhet med Arsenal når det gjelder styrke. Manchester City har ikke hatt et nederlag i den siste konkurransen med Arsenal. Så denne konkurranserunden, Manchester City kan vinne denne konkurranserunden, er ikke overraskende. Og Manchester City tok ledelsen i åpningen 75 sekunder, og Sterling, i sin Manchester City drakt, scoret en heading fra kanten av sekstenmeteren. Og det var den eneste ballen i dette spillet. Manchester City vant 18 seire på rad i alle konkurranser og 13 seire på rad i ligaen.

På slutten av kampen slo Manchester City Arsenal 1-0 på bortebane. Vi forventer også at Manchester City lager flere vinnende striper.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.