0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Sánchez er hovedtrener for Tottenham Hotspur-laget
06 Apr

Sánchez er hovedtrener for Tottenham Hotspur-laget

Sánchez er 25 år i år, og nivået hans er ikke det høyeste blant giganter som Tottenham Hotspur. Men han er en stor spiller trent av Mourinho og medlem av Mourinhos plan om å gjøre Tottenham Hotspur til en ung oppstilling. Mourinhos avgjørelse ble også favorisert av fans. De gleder seg til Sánchez iført en billige fotballdrakter for å delta i spillet.

Sánchez er en spiller som kan spille alene. Hans hastighet er veldig rask, noe som kan gjøre opp for Dells mangler på banen. Det er 23 år gamle Rodden, 21 år gamle Tanganga og andre unge spillere. De liker alle å bruke Tottenham Hotspur drakt og kjempe for drømmene sine. Selv om disse tilsynelatende umodne spillerne vil gjøre noen feil på lavt nivå i kampen mot Newcastle, trenger et lag ikke bare støtte fra gamle spillere, men også veksten av unge spillere. Mourinho valgte å bruke unge spillere. Dette er en veldig viktig beslutning.

Mourinho brukte fiaskoen blant de fire beste som et spill for å gi disse ungdommene muligheten og fart til å heie på Tottenham.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.