0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Paris Saint-Germain er ikke lenger Ligue 1-dominansen
16 Mar

Paris Saint-Germain er ikke lenger Ligue 1-dominansen

Paris Saint-Germain har vært Ligue 1-mester i flere sesonger på rad. Det er nettopp på grunn av hans enestående rekord at Paris Saint-Germains billige fotballdrakter har blitt den mest solgte drakter i Ligue 1. Det er velfortjent hvis det er overlegen til Ligue 1, men om Paris Saint-Germain denne sesongen kan fortsette denne myten er fremdeles ukjent.

 Kanskje de har vært i Ligue 1-dominans for lenge, og spillerne har begynt å vise litt tretthet. Paris, som har spilt 29 runder, har falt til andreplass i Ligue 1-tabellen og bundet med Olympique Lyonnais med 60 poeng. Jeg tror mange fans i Paris Saint-Germain drakt er bekymret for deres nåværende status. Og Lille OSC toppet midlertidig stillingen med en score på 63. Dette betyr også at den nåværende situasjonen i Ligue 1 ikke lenger er den eneste, Paris Saint-Germain må alltid være årvåken på sin måte å forsvare tittelen på.

 Etter at Paris Saint-Germain opprørte Nantes i forrige runde, vet jeg ikke om han vil være trygg på å snu situasjonen og komme tilbake til toppen av listen.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.