0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Mbappé nekter å signere med Paris Saint Germain
26 Jan

Mbappé nekter å signere med Paris Saint Germain

Mbappé og Neymar er kjernespillerne i Paris Saint Germain, og laget kretser også rundt ham. Imidlertid har Mbappé alltid favorisert Real Madrid, og hans skandaler med Real Madrid har raset. Real Madrid kastet også en olivengren på ham. Alle samfunnslag trodde at han kanskje skulle ta av seg Paris Saint Germain- billige fotballdrakter og velge Real Madrid.

Kontrakten mellom Mbappé og Paris Saint Germain er i ferd med å utløpe, men Mbappé har ingen planer om å fornye kontrakten med Paris Saint Germain. Mbappé har avvist Paris Saint Germains tre påfølgende muligheter for forlengelse av kontrakten. Mannen i Paris Saint-Germain drakt sa: "Jeg tror jeg vil ta en beslutning snart, men jeg tenker fremdeles på det. Hvis jeg har svar nå, vil jeg definitivt si det, ikke forsinket bevisst, men jeg må virkelig tenke klart . "

Mbappé har avvist Paris Saint Germain tre ganger, noe som betyr at Mbappé og Paris Saint Germain er helt ute av kontakt. Mbappé og hans familie har den samme ideen, de planlegger begge å signere med Real Madrid.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.