0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Manchester Citys 19 år gamle vidunderbarn skal spille i Bundesliga
29 Jun

Manchester Citys 19 år gamle vidunderbarn skal spille i Bundesliga

Samuel Edozie er 18 år i år. Han er en engelsk profesjonell fotballspiller. Han kom til Manchester City for 600 000 euro sommeren 2018, men han har ikke blitt gjenbrukt de siste årene etter at han kom til Manchester City. For en spiller representerer muligheten til å spille i en billige fotballdrakter rom for vekst. Denne muligheten er åpenbart for liten for dem.

Hvis Manchester City ikke har klart å gi flere opptredener, så håper Samuel Edozie å gå til et lag i de fem beste ligaene som kan gi ham en sjanse, og velger til slutt å gi fra seg Premier League-gigantene og bytte til Bundesliga. Samuel Edozie har offisielt inngått samarbeid med Bayer 04 Leverkusen. Samuel Edozi vil offisielt ta farvel med Manchester City drakt hans. En avtale er oppnådd mellom Bayer 04 Leverkusen og Manchester City. Ifølge de siste nyhetene skal Samuel Edozie fullføre overgangen i løpet av denne uken, når han dukker opp i Bayer 04 Leverkusen.

Manchester City er en gigant i Premier League og en toppklubb i verden. De er fulle av talenter, og mange fremragende spillere kan ikke utnyttes effektivt. Ønsker Samuel Edozie et flott resultat på Bayer 04 Leverkusen.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2022 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.