0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Liverpools 9 mål i ligaen
30 Aug

Liverpools 9 mål i ligaen

Premier League har gått inn i sin fjerde kamp. Starten på den nye sesongen var imidlertid ikke så jevn for Liverpool. I sesongens tre første Premier League-kamper oppnådde Liverpool kun 2 uavgjorte og 1 tap, som var den dårligste starten på 10 år. Liverpool-spillerne i den nye sesongens billige fotballdrakter er ikke i sin beste form ennå, og Liverpool, et av Premier Leagues sterkeste lag, har vært litt feilaktig denne sesongen.

Liverpool, som startet uten seier, innledet også en snuoperasjon. I Liverpool-kampen mot Bournemouth fikk Liverpool endelig sin første Premier League-seier denne sesongen. I Liverpools kamp mot Bournemouth brøt spillerne med Liverpool drakt ut med utrolig kampkraft, og innledet den første ligaseieren i den nye sesongen med en rekord på 9-0 i en enkelt kamp. Dette er også første gang i Liverpool-lagets historie som scorer 9 mål i en enkelt Premier League-kamp, ​​og skaper en rekke strålende rekorder.

Liverpool erklærte seg tilbake på sporet med en nesten brutal 9-0-seier i fjerde runde etter tre seierløse åpningskamper på sesongen, verdig tilbake til et sterkt lag.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2022 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.