0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Liverpool slo Manchester United 5-0
26 Oct

Liverpool slo Manchester United 5-0

Premier League pågår fortsatt. Liverpool møtte Manchester United i siste runde. Liverpool scoret ikke bare Manchester United rent, men slo også Manchester United med en stor scoring. I dette spillet, hvem som er MVP kan være klar på et øyeblikk, Salah 3 mål og 1 assist, et flott bidrag. Dette er data bevist av styrke. Jeg tror at Salah i billige fotballdrakter vil bli bedre og bedre.

I kampen mellom Liverpool og Manchester United, foran Ronaldo, som har historiens beste navn, beviste Salah med sin utmerkede prestasjon: "Jeg er best i verden!" Flere og flere fans tok på seg Liverpool drakt for å følge ham. Salah sa i et intervju med Sky Sports, "I tankene mine har jeg alltid vært den beste spilleren. Enten folk er enige eller ikke, har jeg en slik selvtillit."

Salah er virkelig den beste spilleren i Premier League i dag. I de 9 rundene av Liverpools liga har Salah scoret 10 mål og toppet Premier Leagues toppscorerliste. Blir dette en utmerket sesong for Salah? La oss se frem til det sammen.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.