0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Frankrike falt til alteret
29 Jun

Frankrike falt til alteret

I kveld blir det definitivt en søvnløs natt for det franske laget. De tapte. De tapte for det sveitsiske laget i en straffesparkkonkurranse. De gikk glipp av europacupens kvartfinale. De falt fra favorittene for å vinne mesterskapet. Dette kan være ting som det franske laget ikke forventet. Fans i den franske lag billige fotballdrakter godtar kanskje ikke dette faktum.

I begynnelsen av kampen tok det sveitsiske laget ledelsen når det gjaldt å bryte dødvannet i første omgang 15 minutter, og det sveitsiske laget ledet det franske laget 1-0 i første omgang. Styrkeforskjellen mellom de to lagene er veldig stor, og det franske laget, som er 1 mål bak, kan utligne poengsummen uten mye spenning. Det kan være at fienden er for undervurdert, og forsvaret har ofte smutthull. På overtid forble de to sidene for eksempel på 3 til 3. De to sidene gikk inn i straffesparkkonkurranse. Mbappé, iført en drakter EM 2020 Frankrike, ble reddet av motstanderen fra straffesparket, og det franske laget ble eliminert.

På slutten av kampen tapte det franske laget mot det sveitsiske laget i et straffespark. Det franske laget ble eliminert og stoppet utenfor kvartfinalen i europacupen.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2021 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.