0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Belgias stigende stjerne Jeremy Doku
03 Aug

Belgias stigende stjerne Jeremy Doku

Da Jeremy Doku, nå bare 19 år gammel, spilte for Belgia på landslaget, gjorde den enestående prestasjonen til den unge tenåringen alles lys. Hans overraskende opptreden i den begrensede tiden på banen fikk direkte mange stjerner til å føle seg triste i dette spillet. Matt. Blir Jeremy Doku i billige fotballdrakter den nye generasjonen etterfølger til Belgia?

Jeremy Doku begynte i ungdomshæren i det innenlandske kraftverket Anderlecht da han var 10 år gammel. I laget har Jeremy Dokus kontinuerlige forbedring vist fotballtalentet hans. Jeremy Doku har blitt en ung spiller av nasjonal interesse. Han er en belgisk spiller. Håp for fremtiden. Han vil gå med en Belgia landslagsdrakt for å kjempe om æren til landslaget sitt. Som ung spiller, selv om Jeremy Doku nå er en vikarspiller for landslaget, overrasker Jeremy Dokus overraskende prestasjon fortsatt mange mennesker.

Den belgiske veteranstjernen har gradvis trukket seg tilbake i kulissene, Jeremy Doku vil bli deres etterfølger, og den unge mannen trenger tid til å gi ham plass til å vokse, se frem til ham i fremtiden.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2022 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.