0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
7 runder og 1 seier faller på nedrykksplass
08 Nov

7 runder og 1 seier faller på nedrykksplass

Hasenhüttl hengte opp støvlene og trakk seg i 2004, og bidro til trenerkarrieren hos RasenBallsport Leipzig e. V. I 2018 flyttet Hasenhüttl til Premier League og begynte å trene Southampton. Og Hasenhüttl lot spillerne i billige fotballdrakter spille sine styrker og holdt seg vellykket i Premier League på 15. plass.

Under ledelse av Hasenhüttl spilte Southampton uavgjort mot Manchester United og Manchester City, og slo Chelsea og andre kjente kamper med overraskelse. De klatret til og med til toppen av Premier League-tabellen, noe som er nok til å vise at Hasenhüttl er på vei i riktig retning. Etter disse to sesongene har imidlertid Southampton vært på slutten av ligaen i tre sesonger på rad. Dette gjorde også fansen i Southampton drakt veldig sinte. Og denne sesongen har han kun tre seire, tre uavgjorte og åtte tap. De har falt fullstendig ned i nedrykkssonen til Premier League, derfor bestemte Hasenhüttl seg for å sparke Southampton tidlig.

Denne triste nyheten er faktisk i Premier League, en liga med supergiganter, det er virkelig vanskelig for Southampton å overleve i denne ligaen uten store kapitalsigneringer.

Du kan være interessert i produktene nedenfor

Copyright © 2023 billigtroyer.co.ltd All Right Reserved.